Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ο «ΠΡΩΤΕΑΣ» εύχεται: Καλή σχολική χρονιά!

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά σήμερα και ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ» εύχεται σε όλα τα παιδιά μία αποδοτική και αποτελεσματική χρονιά!

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι βρίσκονται σε συνεχή ροή οι εγγραφές και η διαμόρφωση των τμημάτων προπόνησης για παιδιά και ενήλικες σε όποια ηλικία, επίπεδο, ή φυσική κατάσταση κι αν βρίσκεστε. Είναι διαπιστωμένο ότι η ...
ενασχόληση των παιδιών με το τένις στην σχολική ηλικία δημιουργεί και θέτει θεμέλια και δομές για προσωπικότητες με αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, διάθεση για ευγενή άμιλλα, στοιχεία που έχουν ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της μαθησιακής τους ικανότητας.


Για αυτό λοιπόν μη το σκέφτεστε! Σας περιμένουμε καθημερινά στις εγκαταστάσεις μας, στα 3 σύγχρονα γήπεδα συνθετικού χλοοτάπητα, (δίπλα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς, περιοχή Χλόη), για να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά σας να έρθουν σε επαφή με το άθλημα, να εξοικειωθούν με τη ρακέτα και  τη μπάλα, να γνωρίσουν τα βασικά χτυπήματα και να μάθουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Είναι κοινά διαπιστωμένο ότι το τένις αποτελεί πλέον μία από τις κορυφαίες επιλογές για άθληση και ψυχαγωγία.

Κι εμείς στον ΠΡΩΤΕΑ κάνουμε πρωταθλητισμό μόνο στην ΑΘΛΗΣΗ και την ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ!

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου