Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ο Μίλτος Αντωνιάδης Πρωταθλητής του "2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος Μελών "ΠΡΩΤΕΑ" 2013" - Ξεκινάει το "Proteas Tennis Ladder" 2013-2014

Με συνολικές νίκες 2-1 ο Μίλτος Αντωνιάδης επικράτησε του Σπύρου Κορεντσίδη στα Play off του 2ου Εσωτερικού Πρωταθλήματος Μελών "ΠΡΩΤΕΑ" 2013 και αναδείχθηκε Πρωταθλητής 2013. 
 
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», διοργανώνοντας τα δύο προηγούμενα Εσωτερικά Πρωταθλήματα έδωσε την ευκαιρία
σε όλα τα μέλη του να αγωνιστούν  εναντίον όλων στο πλαίσιο μίας ευγενούς, ανταγωνιστικής και προπαντός φιλικής ατμόσφαιρας.

Το “Proteas Tennis Ladder”, αποτελεί ένα νέο σύστημα διεξαγωγής  του Εσωτερικού Πρωταθλήματος, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα tennis club του εξωτερικού και σε πολλά της χώρας μας. Σκοπός του είναι να προσδώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους συμμετέχοντες, αφού δίνεται η δυνατότητα σε κάθε παίκτη να βελτιώσει τον τρόπο παιχνιδιού του, προσκαλώντας σε αναμετρήσεις παίκτες που βρίσκονται σε υψηλότερο επίπεδο.
Ο κύκλος των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2014 για να ανακηρυχθεί  ο Νικητής.

Με νεότερη ανάρτηση θα γίνουν γνωτοί οι κανονισμοί και οι όροι διεξαγωγής. Μείνετε συντονισμένοι... 







 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου