Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Παιδικοί Φιλικοί Αγώνες Τένις στην Καστοριά διοργανώθηκαν από τον ΠΡΩΤΕΑ!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι φιλικοί αγώνες που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «Πρωτέας», το Σάββατο 24 Μαΐου στις γηπεδικές του εγκαταστάσεις, με τη συμμετοχή της Ακαδημίας Τένις «Νηρέας» των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Βέροιας και του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Μαυροχωρίου.
Εξήντα περίπου μικροί αθλητές όλων των ηλικιών (5-15 ετών) και όλων των επιπέδων (Κόκκινο, Πορτοκαλί, Πράσινο, Κίτρινο επίπεδο), μπήκαν στα γήπεδα και δώσανε
τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντας ωραίο και εντυπωσιακό θέαμα σε δεκάδες γονείς, φίλους και συγγενείς. Για την προσπάθειά τους αυτή ανταμείφθηκαν με αναμνηστικά μετάλλια και πολλά χειροκροτήματα.
Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι τέτοιου είδους φιλικοί αγώνες αποτελούν μια αξέχαστη εμπειρία και μόνο θετικά έχει να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους καθώς μπορούν να μετρήσουν και να αξιολογήσουν τις δυνάμεις και την ικανότητά τους στο άθλημα με πολλούς και διαφορετικούς «αντιπάλους».
 
Απώτερος στόχος της Διοίκησης και των Προπονητών του «Πρωτέα» είναι τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να μην έχουν ως απώτερο σκοπό τη νίκη, αλλά να αποκομίζουν στο μέγιστο βαθμό την αξία της συμμετοχής, της προσπάθειας και του συναγωνισμού σε αγώνες και ειδικότερα στο Τένις. Γιατί πάνω απ’ όλα τένις στον Πρωτέα σημαίνει: άθληση-χαλάρωση-διασκέδαση.
Η Διοίκηση του Συλλόγου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τους Συλλόγους και τους προπονητές για την συμμετοχή τους και να συγχαρεί όλα τα παιδιά που διέπρεψαν για το ήθος τους και την αγωνιστικότητά τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους επόμενους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν προσεχώς. Μέχρι τότε προπονήσεις για να έχουμε ακόμη καλύτερες εμφανίσεις και επιδόσεις.
 
 
Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα facebook του Πρωτέα:
 
 
 
 

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου