Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Proteas Tennis Pyramid

Επέλεξε αντίπαλο - Αναμετρήσου - Ανέβα στην κορυφή!
 
Για πρώτη φορά στα γήπεδα του ΠΡΩΤΕΑ ξεκινάει ένα πρωτοποριακό εσωτερικό πρωτάθλημα. Ένας τενιστικός μαραθώνιος 50 ημερών!

Δείτε την προκήρυξη και τους κανονισμούς του πρωταθλήματος.....

Κανονισμοί & όροι διεξαγωγής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
·         Ο κύκλος των αγώνων αρχίζει από την Παρασκευή 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου 2014 για να ανακηρυχθεί  ο «Κορυφαίος Παίκτης».

ΚΛΗΡΩΣΗ - ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
·         Όλοι οι συμμετέχοντες θα κληρωθούν τυχαία στην αρχική Πυραμίδα. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουνίου. Όσοι νέοι παίκτες εισέρχονται στην διαδικασία κατατάσσονται στην τελευταία σειρά της Πυραμίδας.

ΤΡΟΠΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ
·         Ο κάθε παίκτης μπορεί να προσκαλέσει σε αγώνα έναν από τους αντιπάλους που βρίσκονται στην αμέσως από πάνω του σειρά από αυτόν.
·         Όποιος παίκτης προσκαλείται σε αγώνα είναι υποχρεωμένος να ορίσει σε συνεννόηση με τον αντίπαλό του ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, μέσα              σε διάστημα που δεν θα υπερβαίνει τις επόμενες 2 ημέρες. Σε περίπτωση που αρνηθεί δύο συνεχόμενες φορές, ο παίκτης που προσκλήθηκε χάνει τη θέση του από τον παίκτη που τον προσκάλεσε.
·         Ο νικητής του κάθε αγώνα παίρνει την θέση του αντιπάλου του στην σειρά της Πυραμίδας. Σε περίπτωση όμως που νικητής είναι αυτός με την υψηλότερη θέση στην κατάταξη τότε όχι μόνο διατηρεί την θέση του αλλά αποκτάει ένα πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου. Κάθε επιπλέον νίκη του προσθέτει ένα ακόμα πλεονέκτημα έναντι του ιδίου αντιπάλου. Ο παίκτης λοιπόν με την χαμηλότερη  θέση στην κατάταξη σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να κερδίσει ισάριθμους αγώνες όσες και τα πλεονεκτήματα συν έναν ακόμα του παίκτη με την υψηλότερη θέση για να πάρει τελικά την παραπάνω θέση.
·         Από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε ένας αγώνας, οι παίκτες έχουν δικαίωμα ξεκούρασης-προπόνησης 2 ημερών μέχρι να δεχτούν την επόμενη πρόσκληση. Μετά τις 2 ημέρες είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν ξανά  οποιαδήποτε πρόσκληση. Παίκτες που έπαιξαν αγώνα μεταξύ τους  δεν μπορούν να προσκαλέσουν ο ένας τον άλλο για 4 ημέρες.  

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ
·         Μετά το τέλος κάθε αγώνα ο νικητής υποχρεούται να ενημερώνει τον σχετικό πίνακα αποτελεσμάτων στο εντευκτήριο του Συλλόγου ή να ειδοποιεί με άλλον τρόπο τον διοργανωτή (τηλ, sms, e-mail κλπ), ώστε να προκύψει η νέα σειρά κατάταξης στην Πυραμίδα προς διευκόλυνση των παικτών που θέλουν να προσκαλέσουν τους αντιπάλους τους που βρίσκονται σε ψηλότερη θέση.
·         Η Πυραμίδα θα ανανεώνεται καθημερινά, ενώ  οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τον Πίνακα Κατάταξης, στο εντευκτήριο του Συλλόγου, από τον διοργανωτή ή μέσω της ιστοσελίδας: www.kastoriatennis.blogspot.gr
·         Στον Πίνακα Κατάταξης ενημερωτικά θα αναγράφονται οι εβδομάδες παραμονής των παικτών στην πρώτη θέση της τρέχουσας κατάταξης,  ο αριθμός των αγώνων του κάθε παίκτη, οι νίκες και οι ήττες του κάθε παίκτη και ο συνολικός αριθμός κερδισμένων και χαμένων set/games. 

ΑΓΩΝΕΣ - ΓΗΠΕΔΑ
·         Όλοι οι αγώνες πραγματοποιούνται στα 2 νικηφόρα sets των 6 games και σύμφωνα με τις οδηγίες της ITF για αγώνες που πραγματοποιούνται χωρίς Διαιτησία.
·         Οι παίκτες αγωνίζονται με δικές τους μπάλες.
·         Οι αγώνες για το «Πρωτάθλημα» θα έχουν πάντοτε προτεραιότητα σε σχέση με  άλλους φιλικούς αγώνες, στην χρήση των γηπέδων.

 
Συμμετοχή στο πρωτάθλημα
συνεπάγεται τη πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω όρων.

Όλοι οι πιο πάνω κανονισμοί μπορεί να αλλάξουν ή να προστεθούν και άλλοι
αν κριθεί ότι εξυπηρετεί την καλύτερη και ομαλότερη λειτουργία του Πρωταθλήματος.

 

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου