Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία η διοργάνωση του 14ου Ενωσιακού Προπαιδικού Πρωταθλήματος Τένις από τον ΠΡΩΤΕΑ στις εγκαταστάσεις του!


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου το 14ο Ενωσιακό Προπαιδικό Ομαδικό Πρωτάθλημα για Αγόρια & Κορίτσια κάτω των 10 ετών, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ».

 

Για άλλη μια φορά ξεχώρισε η πολυπληθής συμμετοχή του ΠΡΩΤΕΑ με 24 παιδιά, ενώ συμμετείχαν ακόμη ο Α.Σ.Α. Μαυροχωρίου με 14 παιδιά, η Ακαδημία Τένις ΝΗΡΕΑΣ του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου Βέροιας με 7 παιδιά και ο Ο.Α.Κ. Κέλετρον με 5 παιδιά.

Το πρόγραμμα των αγώνων κύλησε ομαλά και ευχάριστα στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα για Κόκκινο, Πορτοκαλί και Πράσινο επίπεδο.

Όλα τα παιδιά ενθουσίασαν με τις αγωνιστικές τους δυνατότητες τους προπονητές τους αλλά και τον κόσμο που ήρθε να τους χειροκροτήσει, χωρίς να υπάρχει το άγχος της νίκης ή της ήττας, αφού το συγκεκριμένο Ενωσιακό Προπαιδικό Πρωτάθλημα πραγματοποιείται με βάση αυτήν την φιλοσοφία.

Ο διοργανωτής ΠΡΩΤΕΑΣ επέδωσε σε όλα τα παιδιά καλαίσθητους αναμνηστικούς επαίνους, επιβραβεύοντας την προσπάθεια και την συμμετοχή τους. Τις απονομές πραγματοποίησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού-Υγείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία, την οποία ο Σ.Α.Κ. ΠΡΩΤΕΑΣ ευχαριστεί δημόσια για την συμπαράσταση της καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας της διοργάνωσης.

Επίσης συγχαίρει όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες για τη συμμετοχή τους, τους  γονείς και τους προπονητές για την προσφορά τους και την φροντίδα τους να κυλήσουν όλα με τον καλύτερο τρόπο και να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επόμενες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου