Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Ο Πρωτέας έκοψε την Βασιλόπιτα!

Σε μία πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, παρουσία της Βουλευτού Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου, του Εκπροσώπου του Δήμου Καστοριάς κ. Σωκράτη Λιάνου (Μέλους της Επιτροπής Παιδείας & Αθλητισμού), μελών, φίλων, μικρών αθλητών και γονέων, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Αντισφαίρισης Καστοριάς “Πρωτέας”, το Σάββατο .....





14 Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.  

Η Πρόεδρος κ. Μαίρη Μπαλλή, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κι ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και πολύ τένις.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο η Βουλευτής όσο και ο εκπρόσωπος του Δήμου, εξήραν το έργο του Συλλόγου και την σημαντική προσπάθεια που κάνει για την ουσιαστική συμβολή του στο άθλημα της αντισφαίρισης και την προώθησή του στην περιοχή μας. Γεγονός που αποδεικνύεται και από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Κάτι που υποδηλώνει την τεράστια απήχηση και αποδοχή που έχει ο Πρωτέας από τα αθλητικά μέλη και τους γονείς και γενικότερα από τους λάτρεις του αθλήματος στην Καστοριά. 

Οι δύο τυχεροί μικροί αθλητές της εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Βλαχάκης και ο Άγγελος Καλεντερίδης που κέρδισαν δώρα προσφορά της εταιρείας RacketSpecialist, ιδρυτής της οποίας είναι ο κ. Πέτρος Μπίρης, με 15 χρόνια εμπειρίας και 20 συνολικά Grand Slams μέχρι σήμερα, έχει αναλάβει το σέρβις των ρακετών των κορυφαίων ανδρών και γυναικών του πλανήτη και είναι παράλληλα ο επίσημος αντιπρόσωπος της MANTIS.  

Η Διοίκηση και το προπονητικό team του Πρωτέα αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κι εύχονται σε όλους καλή χρονιά με υγεία και πολύ τένις!




Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα FB του ΠΡΩΤΕΑ:

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου