Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Ανακαλύψτε την κρυφή γοητεία του Τένις!

Συνδυάζοντας την άσκηση με την ψυχαγωγία, το τένις αποτελεί το ιδανικό άθλημα για κάθε φύλο και ηλικία και πολύ σωστά έχει χαρακτηριστεί ως "άθλημα για μια ζωή".
 
Τα τελευταία χρόνια λαμβάνει δικαίως την αναγνώριση που του αξίζει και παίρνει, μέσω αυτής, την εκδίκησή του, συγκεντρώνοντας ολοένα και περισσότερους φανατικούς φίλους σε όλον τον κόσμο.

Αερόβια άσκηση, που απαιτεί συγχρόνως δύναμη και ταχύτητα, ασκεί όλο το σώμα και ”καίει” 400- 600 θερμίδες την ώρα, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να γυμναστούν μακριά από τους τέσσερις τοίχους του γυμναστηρίου, και ταυτόχρονα να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Είτε, λοιπόν, αναζητάτε έναν καλό λόγο να ξεκολλήσετε από τον καναπέ και να γυμναστείτε αποτελεσματικά, είτε απλά θέλετε να περάσετε μερικές ευχάριστες ώρες με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας, επιλέξτε μία καλή ρακέτα, φορέστε κατάλληλα παπούτσια και επισκεφθείτε κάποιον από τους οργανωμένους Συλλόγους της περιοχής.
 Όταν βρείτε το κατάλληλο μέρος και λάβετε τις απαραίτητες πληροφορίες, το πιθανότερο είναι πως δε θα μείνετε στην πρώτη επίσκεψη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου